SZJA bevallás elkészítése a legolcsóbban

Elérhetőségünk:

Fax:
(06 1) 99 80 402

E-mail:
andras.juranyi@finconex.hu

Levelezési cím:
Finconex Kft.
1094 Budapest
Liliom u. 52. 6/2.2017. évi SZJA bevallás elkészítése

Szolgáltatás menete:
Önnek nincs más dolga, mint az igazolások másolatát eljuttatni hozzánk faxon, e-mailben vagy postai úton és már küldjük is a kész bevallást a kívánt módon (faxon, e-mailben vagy postai úton).

Minél hamarabb megkeres bennünket, annál gyorsabban hozzájuthat adó-visszaigényléséhez!
A szolgáltatás formái:
  1. Papíralapú változat: géppel kitöltött 1753-as APEH nyomtatványt postázunk két példányban. Ezt Önnek már csak alá kell írnia a megadott helyeken, és el kell postáznia az állandó lakcíme szerinti NAV igazgatóságra, melynek címét szükség esetén megadjuk.


  2. Letölthető PDF file-ba nyomtatva: ez esetben a kitöltött 1753-as NAV adóbevallást PDF formátumú file-ként e-mail-ben küldjük el Önnek. A PDF file-t ki kell nyomtatnia, majd ezt Önnek már csak alá kell írnia a megadott helyeken, és el kell postáznia az állandó lakcíme szerinti NAV igazgatóságra, melynek címét szükség esetén megadjuk.


  3. ABEV import file: ABEV-be importálható nyomtatványt készítünk, amelyet e-mail-ben elküldünk Önnek. Az ABEV-be importálva a bevallását tetszés szerint módosíthatja (pl. személyes adatok anonimitása esetén), kinyomtathatja vagy az Interneten keresztül elektronikusan feladhatja postázás helyett az adóhatóság részére.